bannersponsor

Trainingen

 

Lopen : 

Groepstraining op dinsdag op de atletiekpiste te Marke. Onder begeleding van loopcoach Romain Ossieur

Let wel : vanaf december 2017 is aanvangsuur 19u30

   Er wordt gewerkt met verschillende groep, volgens ieders niveau.
Zwemmen :  Groepstraining op woensdag om 18u -20u in het Badhuis te Menen. Drie banen, drie groepen. Onder begeleiding van Swim Coach Frederiek Devoldere/Bart Colpaert
   
Fietsen :  Groepstrainingen op zaterdag, zondag en feestdagen met vertrek aan de brug over de Leie te Bissegem
  - Oktober, November en December om 9u30
  - Januari en Februari om 9u30
  - Maart en April om 9u
 

- Mei, Juni, Juli, Augustus en September om 8u30

Heel binnenkort wordt ook hier in 2 groepen gewerkt. Meer info volgt

Andere vragen of opmerkingen kan via sportief verantwoordelijke Lentriac - Bart Colpaert -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Lentriac vzw organiseert drie stages per jaar

   
Medio Januari   Swim / Run stage in domein Puyenbroek te Wachtebeke. Dit van vrijdagavond tem zondagvoormiddag. Dit houdt een 4-tal zwemtrainingen en 2 looptrainingen in. Ook wordt hier de nodige tijd getrokken mbt stabilisatie- en stretchoefeningen
   
Maand April (weekend 20 april) : dan is het tijd voor de zeestage. Een stage waar alle drie de sporten aan bod komen. De accenten worden hoofdzakelijk op het fietsen en lopen gezet. Maar er is normaliter ook een pittige zwemtraining gepland op zondagvoormiddag in het zwembad van Oostende.
   
Maand Mei Stage Mallorca. De ideale periode voor een fiets/loop en zwemstage voor onze lange afstand triatleten. Het fietseiland bij uitstek biedt ons mooie, goede berijdbare wegen, dit meestal in een aangename temperatuur. Gelopen wordt er langs de zeedijk en het zwemmen kan in het schitterend zwembad te San Hugo, of in de zee met wetsuit. Duur van de stage +/- 10 dagen. De thuishaven is Can Pastilla op 6 km van de luchthaven. (meestal in de week waarin OLH Hemelvaart valt)
   
© 2021 LENTRIAC. All Rights Reserved. Site by Homemedia